Algemeen

La Loccaia laat voor ons een droom in vervulling gaan: in een traditionele Italiaanse boerderij gasten ontvangen op echt Toscaanse wijze, met een vleugje “brabantse” gezelligheid!

Wij kozen voor La Loccaia niet alleen voor haar charme, maar ook vanwege de ideale ligging! Met de auto of trein ben je binnen max. 2 uur bij alle belangrijke bezienswaardigheden zoals bijvoorbeeld Florence, Pisa, Lucca maar ook Rome. Daarnaast kun je watersporten in Lago Trasimeno en liggen diverse shoppingcentra binnen bereik. Er is zoveel te zien en te doen in Toscane en La Loccaia is de perfecte uitvalsbasis.

In de buurt zijn een aantal mooie dorpen met veel leuke winkeltjes en restaurantjes. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon aan het zwembad liggen, wandelen, fietsen of onder een boom een boekje lezen (met of zonder drankje).

In de buurt

Firenze: op ca. een uurtje rijden ligt de hoofdstad van Toscane en de mooiste brug ter wereld: de Pontevecchio! Als bakermat van de renaissance is dit echt een cultuurstad die je gezien moet hebben!

Siena: In iets meer dan een uur rij je naar het stadje met het mooiste plein ter wereld. Twee maal per jaar (2 juli en 16 augustus) vindt hier de Palio plaats; de wereldberoemde paardenraces.

Pisa: ligt op ca. 2 uur rijden van La Loccaia. Je vindt er natuurlijk de scheve toren en een gezellige stad met veel winkels en eetgelegenheden.

Rome: met de trein vanuit Arezzo ben je binnen 1,5 uur in hartje Rome. Een stad die een dagtrip meer dan waard is, er is zoveel te zien zoals het coloseum, de spaanse trappen, het forum, de trevifontein, etc. etc.

Verder liggen we in de buurt van Arezzo (20 km), Cortona (45 km), Perugia (80 km), etc. etc. Uiteraard hebben wij uitgebreide informatie over alle activiteiten in de buurt voor je beschikbaar.